Bar behind bars

Jailhouse Bar

Besøg Københavns hyggeligste fængsel

Bag tremmer og rå murstensvægge finder du Jailhouse. Når du åbner døren til den hyggelige bøssebar, mødes dit blik af smilene lokale. Oppe i baren står bartendere iført politiuniformer, de får øje på dig, sender dig et kæmpe smil og vifter dig op mod baren.

Få minutter senere sidder du med en White Russian i hånden og er omringet af skrålende fyre. Du tager en slurk og lader dig rive med af den festlige stemning. Du mærker varmen i kinderne og lader blikket panorere gennem lokalet. Overalt ses glade mennesker med politihatte, kolde øl og imødekommende smil.

Har du ikke allerede oplevet denne festlige stemning i Københavns hyggeligste fængsel, Jailhouse, vil vi glæde os til at byde dig velkommen til en smadder hyggelig aften.

Jailhouse skaber venskaber for livet

Det der kendetegner miljøet på vores bar er kammeratskab på kryds og tværs. Det er et sted, hvor mennesker møder hinanden, falder i snak og knytter stærke venskabelige bånd. Vi nyder ikke bare hinandens selskab på baren, vi laver også alle mulige ting sammen ved siden af. Vi tager for eksempel ud at rejse og i biffen sammen. Jailhouse er dog vores favoritsted.

Et sted for dem, der mangler relationer

Med den varme og åbne atmosfære er Jailhouse et oplagt sted for dem, der ikke har så mange relationer. På Jailhouse åbner vi os nemlig glædeligt op for nye ansigter. For vi ved, hvor vigtigt det er med nære relationer.

Hos os er alle velkommen: Unge studerende, turister og gamle gutter, der er ude på sjov og spas.

VI AFHOLDER SÆRLIGE EVENTS!

Vi elsker at gøre noget ekstra for gæsterne – og for os selv selvfølgelig. Derfor afholder vi ofte specielle events i weekenderne. Det kan for eksempel være Eurovision, Bjørneaften, Oktoberfest og Halloween.

Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os
Skriv til os

Udtalelser

Fangerne siger

Great copenhagen trip
I had a great time here and met some great friendly people that made the rest of my Copenhagen trip that much better. The jailhouse theme is cute and bartenders are fun, friendly and offer great service. The only con is that it's a small place and there are a lot of people smoking inside, so I left smelling like an ashtray. This is common amongst many bars in Copenhagen though.
Karl Patton
Friendly bartenders
Nice place for a beer. Very friendly staff.
Robert Franke

Københavns sødeste betjente

Bag baren i kælderen står Københavns sødeste fængselsbetjente.
Med deres gode humør holder de festen i gang og serverer lækre drinks samt kolde øl. Vores bartendere er nogle fantastiske gutter, de er udadvendte og altid friske på et godt grin. Spørger du dem pænt, sætter de gerne din yndlingssang på anlægget.

Med Niels i spidsen som Bar Manager, slynger bartender-teamet flasker og sjusser over disken med højt humør. Kom ned og hils på.

+ Læs mere

Jailhouse CPH har de sødeste fængselsbetjente

Jailhouse CPH elsker gæster og events

Events

Hos Jailhouse kan vi godt lide at gøre det ekstra for vores gæster, og derfor afholder vi ofte events i weekenderne. Temaerne varierer meget, men kan f.eks. være Prison Night, Eurovision, Sailor Night, Bjørneaften, Oktoberfest og Halloween.

Særligt vores Bjørneaftener er en succes. Her hylder vi den almindelige mand, ham som tør være sig selv! Og det betyder stort skæg, kropsbehåring og en afslappet livsstil. Det kan vi lide!

+ Læs mere