On lock down
LGBT BAR & EVENT VENUE

  

BAR MANAGEREN NIELS

Jeg faldt pladask for Jailhouse

Mit navn er Niels, og jeg er ansat som Bar Manager på Jailhouse. For mig er det meningsgivende at arbejde på baren, der er ligesom en mening med galskaben. Derfor forelskede jeg mig i baren.

Det hele startede med en date på Jailhouse

For mange år siden var jeg på en date med en fyr, som foreslog, at vi tog på Jailhouse. Jeg kan huske, at min første tanke om stedet var, at det så lidt dystert ud med tremmer og rå murstensvægge.

Daten gik ikke særlig godt, men det var fuldstændig ligemeget, for jeg faldt hurtigt i snak med de øvrige gæster på baren. Vi festede og drak bajere til langt ud på natten.

Jeg blev faktisk spurgt om, jeg var interesseret i et studiejob på Jailhouse. På daværende tidspunkt studerede jeg på kandidatuddannelsen i moderne kultur og kulturformidling, men jeg kunne mærke, at jeg ville noget andet.

Som skabt til jobbet

Jeg blev da kaldt til samtale på Jailhouse med den daværende Bar Manager. Men til min store ærgrelse fik jeg afslag!

Det kunne bare ikke være rigtigt, tænke jeg. Skuffet gik jeg ned i baren til stamgæsterene og fortalte dem om situationen. Der gik ikke længe før vi grinede og hyggede os igen.

Bar Manageren så, at jeg klikkede med gæsterne og de øvrige bartendere – og jeg fik jobbet!

Kun 8 måneder efter min ansættelse blev jeg Bar Manager. I dag har jeg været ansat her i snart 6 år, og jeg har nydt hver eneste dag. Jeg føler, jeg er havnet på den helt rette hylde.

De andre bartendere er nogle skønne fyre

Vi har en håndfuld bartendere ansat her, og de er nogle rigtige møgunger, haha! Spøg til side. De er alle de mest fantastiske fyre. De er altid glade, festlige og imødekommende. De er ikke bare mine kollegaer, men mine rigtig gode venner. Jeg sætter virkelig pris på dem.

De gør mit arbejde til en fest hver dag.

Jeg synes, du skal komme ind og hilse på os. Jeg lover dig, at det ikke bliver kedeligt.

Events

Personalet

Jailhouse CPH

Studiestræde 12
1455 København K​

Tlf: +45 33 15 22 55
Bar@jailhousecph.dk

Åbningstider

Bar
Søn-Tors: 14.00 – 02.00
Fre-Lør: 14.00 – 05.00

Jailhouse CPH

Studiestræde 12
1455 København K​

Tlf: +45 33 15 22 55
Bar@jailhousecph.dk

Åbningstider

Bar
Søn-Tors: 15.00 – 02.00
Fre-Lør: 15.00 – 05.00